ponedjeljak, 10. kolovoza 2015.

2.Tema
Roditelji 



Da , roditelji su osobe koje nas ponekad jako uznemire ,ali ujedno su osobe bez kojih naš život ne bi imao smisla. Zanimljivo je to kako se današnja djeca  ponašaju prema svojim najboljim prijateljima . RODITELJIMA.
                                                           

                                                             ***
Ponekad se i sama zapitam zašto budem ljuta kad mi mama zada nešto , npr. operi terasu ili operi balkon . Ali istina je da  nas i oni ponekad izlude svojim pričama  i  zahtjevima.Ali kako oni kažu oni nama žele najbolje iako u tom trenu to nama izgleda totalno suprotno .
                                                             
                                                                  ***
Sudjelovala sam u par slučajeva kada su   se neke moje prijateljice doista ružno ponijele prema svojim roditeljima. Npr. jednoj je mama rekla operi suđe  , ona je poludila i rekla zašto ne može  ona ( sestra) , drugoj je rekla da ode dati psu vode , a one je svoju mamu odmjerila  i rekla ,  točno se sjećam tih riječi :  ˝Ti misliš da sam luda ?˝ . Ja nisam mogla vjerovati . Nisam ni ja neki anđeo  , ali slušam mamu i tatu . Ponekad i ja budem lijena i neda mi se ništa raditi , i budem bijesna  i na mamu i na tatu , ali poslije mi bude jako žao i ispričam se.Svako ima loš dan , ali to nam nije opravdanje za riječi koje izgovorimo osobama koje su najvažnije u našem životu . Ne znam tko bi nam dao najiskreniji savjet kada nam se nešto loše dogodi  ili tko bi nam dao novac za haljinu , majicu  zato što imamo zabavu kod prijatelja. 
                                                            ***
Pokušavam biti smirena kada pričam s roditeljima iako me nekada znaju jako jako uznemiriti sa svojim izjavama . Ne želim da me Bog kazni pa da se moja djeca jednog dana  ponašaju tako prema meni . Meni ne bi bilo ugodno . A vama ? 
Zato razmislite kako se vi ponašate prema svojim roditeljima i promijenite nešto . Nikada nije kasno , a i naši nas roditelji nas vole  više od svog života bez obzira na išta.

                      ˝ BEZUVJETNA LJUBAV JE LJUBAV KOJA NE OČEKUJE NIŠTA ˝
  
                                                                                                         BlackBird



Broj komentara: 6:

  1. Pratim te :)
    Jedan savjet, stavljaj naslove postova. Tako cemo lakse znati sto se radi u postu :) <3

    http://myfirsttextvm.blogspot.com/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti na savjetu :) <3 I naravno hvala na followu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post i uopšteno blog! Sviđa mi se kako pišeš i teme o kojima pišeš samo tako nastavi :)

    wednesday6623.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovako,meni se ova tema sviđa i mogla bih mnogo šta da kažem na nju..iskreno ja sam kao ti ... i ja ću možda nekada da kažem svojima nešto ružno ali kasnije ću se pokajati i izvinuti,i isto sam bila svjedok tih svih djevojki koje se ponašaju kao da su oni roditelji svojim roditeljima..i da i meni majka stalno kada se posvađamo, (rijetko se dešava,većinom preštuim) kaže : neka neka kćeri i tebi će ovako tvoja..i onda se zapitam da li bih ja željela da mi to moja djeca rade? post je genijalan,a tek tema...i da baš bezuvjetna ljubav je ljubav koju imamo jedino od roditelja .
    iamforeverdirectioner.blogspot.com
    emma

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala ti , počinjem shvaćati da smo nas dvije jakoo slične <3 <3

    OdgovoriIzbriši