subota, 8. kolovoza 2015.

Tema  1.                              Transrodne osobe



Svi znamo poznatu obitelj Kardashian-Jenner .Član obitelji Kardashian-Jenner  ˝Bruce˝ prije nekoliko mjeseci se ponosno predstavila kao Caitlyn Jenner . Zanimljivo je to kako je on imao sve  što poželi , bio je vrhunski sportaš ,  ima kćer supermodel  ,a imao je hrabrosti reći : ¨Ovo sam prava ja ¨. Svi zaslužujemo živjeti onako kako se osjećamo . 


                                                            ***
Da. Čitala sam.Gledala sam mnoge emisije o transrodnim osobama.Svijet na njih drugačije gleda osim pojedinaca.Iskreno i meni je bilo čudno kada sam saznala što Cait želi napraviti .Malo sam duže razmišljala o tome i shvatila kako je to sasvim u redu .Ako se ona osjeća tako bolje zašto ne ?  I još jedno jako jako bitno pitanje što se toga tiće*. Odakle meni pravo ili bilo kome da ja njemu kažem kako on može to napraviti ili jel si ti normalan ? Mislim on sa svojim tijelom može raditi što god želi , to je njegovo najveće blago . Život je tu da ga živimo onako kako mi želimo ne kako nam netko drugi govori što da radimo . 
                                                           

                                                            ***

U svijetu ima mnogo mladih ljudi koje ostali ne shvaćaju . ¨Ostali¨ pod to smatramo odrasle koji su nam uzor i naravno djecu koja su ponekad jako loše osobe . Kyler , on je počinio samoubojstvo zato što ga ostali nisu shvatili ,a imao je samo 14 godina . Mislim kada čujem tako nešto nemogu povjerovati kamo ovaj svijet vodi . Uz svu podršku obitelji  , nije mogao izdržati i pokleknuo je pred  smrti . Nije ni počeo živjeti . 
Uz Kylera ima još  mnogo slučajeva mladih osoba koje posegnu za pištoljem  , a iz dana u dan ih je sve više jel si neznaju pomoći . Osjećaju se  usamljeno . 
                                                             
                                                            ***

Sljedeći put kada i ako budete nekoga uvrijedili ,razmislite o tome . Možda ipak to nije zaslužio , a ako jest onda samo pustite . Budite bolja osoba od njega i vjerujte da mu je to bolja kazna nego da mu uzvratite uvredom ili udarcem .
    
                                                                                                           
                                                                                                       BlackBird

                                                                                                 

Broj komentara: 5:

  1. znaš..u potpunosti se slažem s tobom,mislim svako ima svoj izbor..ja nikada nisam bila tip osobe koja voli vrjeđati,čak se ne znam ni svađati..i mrzim kada drugi imaju jezik 'k'o lopatu' pa ne znaju da stanu kada krenu...zaista ostavlja tragove na duši i psihi. meni je post genijalan <3 volim ovakve teme <33 hoćeš da te stavim u medijske partnere ,možda te neko od mojih pratitelja opazi pa foluje, šta znaš,nadajmo se da hoće ,jer ti zaslužuješ mnogo više pažnje ... ako možeš javi mi na mail odluku o tome : directionerf68@gmail.com
    -čujemo see <33
    iamforeverdirectioner.blogspot.com
    emma

    OdgovoriIzbriši
  2. http://iamforeverdirectioner.blogspot.com/2015/08/blogger-za-pocetnike.html heeej evo ga post ! haha xd
    iamforeverdirectioner.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post. Malopre sam saznala za tvoj blog i baš mi se dopada :)

    Poseti moj blog--→ milicamihaela.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši